Кропивницький: Письменник, доброволець Віталій Запека презентуює свій антивоєнний роман

  • 22 січ. 2020 14:01
  • 1768
    • Новина Кропивницький: Письменник, доброволець Віталій Запека презентуює свій антивоєнний роман Ранкове місто. Кропивницький
     
    25 січня о 14.00 у відділі мистецтв обласної універсальної наукової бібліотеки імені Чижевського відбудеться зустріч з полтавським письменником і фотохудожником Віталієм Запекою, який презентує свій новий роман «Цуцик». Віднедавна Віталій відкрив у собі нову грань — письменницький талант: його короткі, глибокі й місткі оповідки про нинішні події на сході України, що зламали тисячі доль та душ, вражають усе більшу кількість людей. 
     
    Він постійно їздить Україною з презентацією своїх книг, демонструє слайди із власними світлинами, розповідає про події, свідком яких був особисто. Автор три роки служив добровольцем у складі батальйону спецпризначення «Полтава», тож роман не тільки до болю зворушливий, а й правдиво описує життя військових на позиції, поведінку, думки, долі багатьох... На глибоке переконання автора, є необхідність нагадувати співвітчизникам, що живемо у країні, де відбуваються бойові дії. 
    Запрошуємо на зустріч небайдужих кропивничан.
     
    Вхід – вільний.
     
    Адреса: м.Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 24.