Викрадена дитина у Кропивницькому: трагедія чи фейк

  • 22 січ. 2020 18:21
  • 1937
    • Новина Викрадена дитина у Кропивницькому: трагедія чи фейк Ранкове місто. Кропивницький
     
    Невідомі викрали дитину з мікрорайону восьмої школи у Кропивницькому. Така інформація з’явилась у соцмережах минулого тижня. У Telegram та Facebook повідомляли, що поліція розпочала розшук та оголосила план-перехоплення «Сирена».
     
    Правоохоронці ж оперативно заявили, що викрадення як такого не було, однак відбувся конфлікт між батьками: колишнє подружжя свариться через дитину.
    За інформацією ЗМІ, вчителька зателефонувала батькові зниклого учня та повідомила, що дитину забрала зі школи матір. По області розшукували відповідний до опису автомобіль, і в результаті правоохоронці знайшли дитину. Ввечері поліція проводила слідчі дії, пов’язані з цим сімейним скандалом, на вулиці Мінській (Лелеківка).
     
    У той же час матір заявила «Гречці», що дитину вона не викрадала. Після розлучення вона з дітьми переїхала до Австрії. Також повідомила, що зараз стосовно опікунства відбуваються засідання в Печерському суді Києва, але наразі рішенням опікунської ради затверджено, що дитина має проживати з мамою. А татові, за її словами, суд заборонив наближатися до колишньої дружини ближче ніж на 300 метрів.
     
    Ситуацію в обласній поліції не коментують, лише зазначають, що згаданий факт не є викраденням.
     
    Нік Шендеровський
     
    ФОТО умовне