Кіровоградщина: Освоїти мистецтво 3D-моделювання можна за підтримки служби зайнятості

  • 21 січ. 2020 12:31
  • 761
    • Новина Кіровоградщина: Освоїти мистецтво 3D-моделювання можна за підтримки служби зайнятості Ранкове місто. Кропивницький
     
    3D-моделювання – важливий напрямок IT-галузі. Справжнє мистецтво, яке відкриває широкі перспективи тим, хто вирішив освоїти тривимірну графіку. Сьогодні за допомогою програм тривимірного моделювання створюють архітектурні проекти, ігри, спецефекти в кіно та в багатьох інших сферах.
     
    22 січня поточного року на базі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості підготовки розпочнеться курс «Створення об'єктів та сцен тривимірної графіки у 3DSMAX». Навчання триватиме 2 місяці.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
    повна або базова загальна середня освіта, 
    впевнений користувач ПК,
    вік особи не менше 18 років,
    медична довідка з допуском до професії.
     
    На курсах 3D-моделювання, візуалізації та анімації слухачі будуть детально вивчати основні прийоми роботи з програмним забезпеченням 3ds Max та її практичне застосування в архітектурному моделюванні та візуалізації. 
    Успішно закінчивши навчання, слухачі можуть успішно працювати дизайнерами тривимірної комп'ютерної графіки, 3D-візуалізаторами та аніматорами в дизайн-студіях, архітектурно-проектних бюро, рекламних агентствах та отримувати гідну заробітну платню.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
    Якщо вас зацікавила вказана професія, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості