На Кіровоградщині вакантні триста високооплачуваних посад

  • 20 січ. 2020 18:08
  • 738
    • Новина На Кіровоградщині вакантні триста високооплачуваних посад Ранкове місто. Кропивницький
     
    У базі вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості існує ряд професій, за якими роботодавці готові платити своїм працівникам від 10 до 30 тисяч гривень на місяць. Наразі у службі зайнятості Кіровоградщини таких вакансій зареєстровано 306 одиниць.
     
    Доволі високим залишається попит на інженерів, водіїв, агрономів, представників будівельних та гірничодобувних професій, а також працівників банківської, залізничної та медичної сфер.
     
    Що ж до розподілу за районами, то у Кропивницькому представлено найбільше вакансій із зарплатою понад 10 тисяч – 179, 48 у Маловисківському, 44 у Світловодському районі, 10 вакансій у Знам’янському, вісім у Олександрійському, сім у Голованівському, 3 у Новоукраїнському, дві у Гайворонському та по одній вакансії у Благовіщенському, Долинському, Новоархангельському, Новомиргородському та Петрівському районах Кіровоградської області.
     
    Це вакансії за такими професіями як сімейний лікар, головний інженер, верстатник широкого профілю, агроном, економіст, електрозварник ручного зварювання, гірник на геологічних роботах, шеф-кухар, бухгалтер, диспетчер станційний, формувальник залізобетонних виробів та конструкцій, енергетик виробництва, машиніст бетоноукладача та ін.
    Якщо вас зацікавили запропоновані вакансії – звертайтесь до міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Кіровоградський обласний центр зайнятості