Кропивницький: Де можна розважитись на цьому тижні (АФІША)

  • 20 січ. 2020 09:51
  • 1136
    • Новина Кропивницький: Де можна розважитись на цьому тижні (АФІША) Ранкове місто. Кропивницький
    Афіша 20-25 січня
     
    Кропивницький! Ось і завершилися новорічні свята. Ви вже розібрали свої ялинки? Якщо так - приєднуйтеся до фантастичних подій цього тижня. Їх буде багато, тому начувайтеся! Цікаві майстер-класи, презентації нових проєктів від фотографів міста, концерти, флешмоби, а також навчання еріксонському гіпнозу. 
     
    Ознайомтеся з найкращими подіями Кропивницького за версією газети «Первая Городская»
     
     
    Проєкт фотографа Олександра Майорова
    Коли і де: 21 січня о 16:00 у відділі мистецтв обласної бібліотеки імені  Чижевського
    Олександр Майоров - видатний кропивницький фотограф, який брав участь у багатьох фотоконкурсах і виставах, має безліч нагород та премій. У 2018 році Олександр увійшов у ТОП-100 фотографів України та ТОП-50 у номінаціїї «Репортаж та стріт-фото». На виставці він представить два проєкти: «Різні» та «Інше місто». Тому раджу не сидіти вдома, а культурно розвиватися.
     
    Вхід на презентацію вільний.
     
    Коли і де: 21 січня о 14:00 в Кіровоградській обласній філармноії
    Якщо ви ще не можете позбутися різдвяного настрою, а хочете більше відчути казку, - завітайте на концерт до філармонії. Народний хореографічний ансамбль «Світанок» запрошує вас на театралізовану виставу, де ви та ваші діти будете у захваті від феєричної атмосфери.
     
     
    Коли і де: 22 січня о 16:30 на площі перед міською радою, вулиця Велика Перспективна
    У День Соборності України молодь буде збиратися на площі та утворить живий Герб України та виконає Державний Гімн. Якщо ви хочете приєднатися до флешмобу, - беріть ліхтарики чи мобільні телефони. Давайте разом творити прекрасне, Кропивницький! 
     
     
    Коли і де: 23 січня у кінотеатрі "Портал"
    Надворі 1932 рік. Не найприємніший час в історії України, адже тоді наша територія була розділена між іншими великими державами – в основному, Радянським Союзом і Польщею. Й ось жителі населеного пункту під назвою Грудек Ягеллонський на Галичині вирішили пограбувати поштове відділення для потреб опору. Чорний, Зюк, Явір і Терен як представники Української військової організації продумали відмінний план пограбування. Головне, щоб ніхто з цивільних не постраждав – це не в їхніх інтересах. Усю цю справу хлопці вважають політичною акцією, адже гроші підуть для відновлення української держави. Перш за все, вони хотіли привернути увагу до революційної діяльності, але все це перетворилося в жорстоку криваву бійню.
     
     
    Невивчені уроки 1920 для 2020
    Коли і де: 23 січня о 18:00 у книгарні «Є»
    Історія завжди буде у наших серцях. Юрій Митрофаненко розкаже про події 20 століття та як вони переплітаються із сьогоденням. Чекаємо усіх на теплі розмови. Вхід вільний.
     
     
    Коли і де:  23 січня у Кіровоградському  українському академічному музикально-драматичному театрі імені М.Л.Кропивницького
    Жіноча логіка – поняття, яке, очевидно, вигадали чоловіки. Ця логіка незрозуміла, непередбачувана для них, але це впевненість, що будь-яку складну життєву ситуацію можна вирішити за допомогою палкого бажання. Вистава «Жіноча логіка» - це історія cамотньої жінки Надії, яка познайомилася одразу з двома чоловіками. Перед Надею дуже нелегкий вибір: за кого з них вийти заміж. За успішного і впевненого бізнесмена Віктора чи безнадійного романтика - алкоголіка Стаса. Роздуми, пригоди, різноманітні кумедні ситуації, у які потрапляє героїня не без допомоги подруги-екстрасенса Марго, а все ж таки серце має підказати вихід і змусить вчинити правильний вибір. У цьому і полягає феномен жіночої логіки – безглуздої, спонтанної, але беззаперечної. 
     
     
    Коли і де: 25 січня о 13:00 у громадському просторі «Krop: Hub»
    Дівчата, у вас є мрія, але ви не знаєте як її втілити? Треба діяти. «Krop:Hub" запускає серію дівочих посиденьок, на яких ви зможете познайомитися з однодумцями, дівчатами нашого міста, які вже встигли досягти успіху у своїх професійній діяльності. У кожній програмі по три спікери з різних сфер: інтерактиви, поради, лайфхаки. Організаційний внесок - 50 гривень. Ну що, дівчата, тепер вам не буде сумно!
     
     
    Вечірка у Fusion club
    Коли і де: 25 січня о 19:00 у Fusion club
    Двадцять п’яте січня - Тетянин день. Сьогодні можна відпочити від тяжких буднів та відзначити День студента. Також будуть виступати найкращі естрадні виконавці нашого міста. Кропивницький, запаліть цей вечір!