Глава Уряду представив нового голову НАЗК

  • 17 січ. 2020 12:13
  • 860
    • Новина Глава Уряду представив нового голову НАЗК Ранкове місто. Кропивницький
     
    Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук представив нового голову Національного агентства з питань запобігання корупції Олександра Новікова.
     
    Про це повідомляє Урядовий портал
     
    - Людині, яка бореться з корупцією на топ-посадах, точно буде нелегко. Але в професійній компетентності пана Новікова не сумніваюсь — впевнений, що у нього вийде забезпечити чесну, прозору та, найголовніше, ефективну роботу відомства. У керівника НАЗК має бути нульова толерантність до корупції! Так само, як і у решти працівників Агентства, - підкреслив Глава Уряду.
     
    Він звернувся до всіх працівників НАЗК:
     
    - Всі ті, хто імітують бурхливу діяльність, роблять вигляд, що насичено працюють та перевіряють інформацію для «галочки» — не витрачайте наш час, пишіть заяву на звільнення одразу!
     
    Олексій Гончарук також подякував Наталії Новак, яка в складний перехідний період взяла на себе відповідальну роль виконуючої обов’язки голови НАЗК та забезпечила спокійний перехід справ в руки нового керівника.
     
    Прем’єр-міністр наголосив, що боротьба з корупцією — топ-пріоритет Уряду, і якісна та безперебійна робота антикорупційних інститутів — її невід‘ємна умова.