Кропивницький: Діти, які перебувають у складних життєвих умовах, отримали гостинці від поліцейських

  • 16 січ. 2020 09:05
  • 1013
    • Новина Кропивницький: Діти, які перебувають у складних життєвих умовах, отримали гостинці від поліцейських Ранкове місто. Кропивницький
     
    Поліцейські разом з військовим капеланом відвідали дітей, які перебувають у складних життєвих умовах. Про це у ФБ пише Патрульна плоіція Кіровоградської області.
     
    Новорічні та різдвяні свята завжди асоціюються з веселощами та подарунками. Але не всі діти мають приводи для радощів, особливо ті, які опинилися у складних життєвих обставинах. Патрульні вважають, що кожна дитина заслуговує на подарунки та приємні сюрпризи.
     
    Тож поліцейські відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції в області разом з військовим капеланом відвідали родини з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах.
     
    Інспектори разом зі священником привітали дітлахів зі святами та вручили їм подарунки – канцелярське приладдя, книжки, іграшки, цукерки та печиво.
     
    Малюки були дуже вражені такою гостинністю. Дехто з них навіть не міг стримати сліз щастя, адже в подарунок отримав те, про що так давно мріяв. Діти обіймали поліцейських та дякували, що створили їм справжню різдвяну атмосферу.
     
    Друзі, творити добро легко.