Кропивницький: Як коментує міська рада випадок з падінням юнака у шахту ліфта (ВІДЕО)

  • 15 січ. 2020 16:20
  • 2375
    • Новина Кропивницький: Як коментує міська рада випадок з падінням юнака у шахту ліфта (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Начальник міськуправління з питань надзвичайних ситуацій Сергій Коваленко коментує випадок з падінням юнака у шахту ліфта кропивницької недобудови.
     
    - Недобудова  не є об’єктом міської ради, це власність житлово-будівельного кооперативу.  Будівництво житлового будинку по вулиці Жадова у 1995 було припинено, з тих пір він перебуває в судових спорах між членами будівельного кооперативу. Зараз будинок перебуває у занедбаному стані. Там часто збирається молодь та підлітки. Ми неодноразово виїжджали на недобудову, наприклад, у листопаді минулого року ми застали там 15 дітей та вивели їх з будівлі. Голови кооперативів пообіцяли нам вирішити це питання.
     
    За законодавством відповідальність несе власник будівельного майданчика, ним являється житлово-будівельний кооператив "Надія" і "Політ". Це склад фізичних осіб, які на сьогоднішній день не хочуть розторгати договір про свою складову частину у кооперативі. 
     
     
     
    Стало відомо про стан юнака, який впав у шахту ліфта в недобудованому будинку в спальному мікрорайоні Кропивницького вчора, 14 січня. Про це пише сайт ZLATOPIL
     
    Стан потерпілого лишається дуже тяжким. Нині його прооперували. У нього катотравма, відкрита черепно-мозкова травма, перелом основи і склепіння черепа, закрита спінальна травма, множинні забої і садна.
     
    Лікарі борються за життя хлопця і жодних прогнозів поки не роблять.