Роботодавці Кіровоградщини потребують касирів

  • 15 січ. 2020 15:04
  • 807
    • Новина Роботодавці Кіровоградщини потребують касирів Ранкове місто. Кропивницький
     
    Касир – це фінансовий фахівець, який є відповідальним за грошову касу в банку або компанії і займається прийомом і видачею грошей та цінних паперів, працює з пластиковими банківськими картами і електронними грошима. Робота продавця-касира вимагає ретельності і уважності, оскільки це робота з грошима, а значить касир – матеріально відповідальна особа. Професія касира належить до сфери обслуговування та торгівлі. Це робота з людьми, робота нелегка, але цікава.
     
    Професія касира давно вже вийшла за рамки простого прийому-видачі грошей, сьогодні посаду касира часто поєднують в компаніях з посадами бухгалтера, контролера або іншого фінансового фахівця. Сьогодні роботодавці області потребують шість працівників за професіями касира (в банку), касира (на підприємстві, в установі, організації), касира торговельного залу та касира-операціоніста. Серед роботодавців, які потребують касирів Філія-Кіровоградське обласне управління ПАТ «Державний ощадний банк України», Олександрійська міжрайонна державна лабораторія Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, ФОП Ал Нукарі Абдулкарім та ін.
     
    Своїм підлеглим роботодавці пропонують від 4 725 грн до 6000 грн на місяць.
    Вакантними є посади касирів у Вільшанському, Голованівському, Знам'янському, Маловисківському та Олександрійському районах Кіровоградщини.
     
    Якщо Вас зацікавили запропоновані вакансії, але Ви не маєте відповідної освіти, за сприяння служби зайнятості Ви маєте можливість пройти профнавчання та опанувати затребувану на ринку праці професію. Для цього Вам необхідно звернутися до центрів зайнятості або філій обласного центру зайнятості за місцем Вашого перебування.
     
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості