Кіровоградщина: Поліція затримала іноземця, який проживав в Україні незаконно

  • 14 січ. 2020 16:21
  • 775
    • Новина Кіровоградщина: Поліція затримала іноземця, який проживав в Україні незаконно Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині поліцейські, з метою видворення за межі країни, затримали іноземця, який часто порушував Правила дорожнього руху.
     
    За даними поліції, 25-річний громадянин іншої держави 34 рази притягувався до адміністративної відповідальності, з них 7 - за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.
    Раніше іноземець прибув до Кіровоградської області для вступу на навчання до одного з закладів вищої освіти Кропивницького, у зв’язку з чим отримав посвідку на тимчасове перебування на території України.
     
    Втім, через два роки навчання студента відрахували. Після цього його посвідку про перебування на території України скасували.
    Іноземець повинен був якнайшвидше залишити державу, однак цього не зробив. Крім того продовжував постійно порушувати законодавство.
     
    3 січня цього року працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції області, разом з управлінням патрульної поліції області, управлінням Служби безпеки в області та управлінням Державної міграційної служби в області, 25-річного іноземеця затримали та помістили до Державної установи «Миколаївський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України».
     
    Громадянин перебуватиме в установі до вирішення питання про його примусове видворення до країни походження.
     
    Відділ боротьби зі злочинами,
    пов’язаними з торгівлею людьми
    поліції Кіровоградської області