На Кіровоградщині є сорок вакансій у банківських установах

  • 13 січ. 2020 12:01
  • 766
    • Новина На Кіровоградщині є сорок вакансій у банківських установах Ранкове місто. Кропивницький
     
    Банківська сфера – одна з найважливіших галузей у кожній країні. Саме від стабільної роботи фінансової системи та банків залежать добробут населення та його впевненість у майбутньому. Робота в банківській сфері престижна та надзвичайно відповідальна, адже вона пов’язана не лише з фінансами, а й з довірою людей.
     
    Понад 140 тисяч українців працюють у банківській сфері, а їхній дохід, за даними Держстату, приблизно у два рази вищий від середнього по країні, середня зарплата у фінансовому секторі перевищує 13 тисяч гривень.
      
    Наразі банківські установи Кіровоградщини потребують 42 фахівця. Так, працівники потрібні АТ «Сбербанк», Філії акціонерного товариства «Державний експортно-імпортний банк України» у м. Кропивницькому та Філії – Кіровоградського обласного управління АТ «Ощадбанк».
     
    Серед вакансій: керівник відділенням, завідувач сектору, заступник начальника відділу, інженер, касир (в банку) та ін. Заробітна плата від 5 500 до 24 700 грн. 
    Фахівці потрібні у Кропивницькому, Олександрійському, Світловодському, Знам’янському, Бобринецькому, Гайворонському, Голованівському, Вільшанському, Добровеличківському, Петрівському, Олександрівському, Онуфріївському та Устинівському районах Кіровоградщини.
     
    Якщо вас зацікавила зазначена інформація, за більш детальною звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості. 
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості