Кропивницький: Де можна розважитись на цьому тижні? (АФІША)

  • 13 січ. 2020 10:04
  • 1093
    • Новина Кропивницький: Де можна розважитись на цьому тижні? (АФІША) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Афіша на 13-19 січня
    На цьому тижні вже, на жаль, закінчуються різдвяні свята. Кропивничани, не пропустіть можливість зануритися у цей шалений потік веселощів. Не сидіть вдома, а якщо ви не знаєте куди піти цього тижня, ознайомтесь з афішею незабутніх подій Кропивницького за версією "Первой Гороской газеты".
     
    Тиждень буде цікавим. Ви зможете насолодитися останніми новорічними концертами, виставами, піснями тощо. Серед вартих уваги - Різдвяні передзвони у Кіровоградській обласній філармонії, концерти "Зимова фантазія" та "Подарунок Миколаю". Також незабутня подія - концерт Хору Верьовки "Різдво іде по світу". Якщо вам набридли новорічні заходи, пропоную відвідати феєричну виставу "Мужики не танцуют стриптиз", а також багато інших фанатастичних подій.
     
     
    Коли і де: 13 січня о 13:00 у Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Є. Маланюка
     
    У вас ще новорічний настрій, а свята закінчилися? Це не проблема, адже сьогодні ви зможете побувати на майстер-класі різдвяних флікерів від агенції сталого розвитку "Хмарочос". Флікери - дрібнички, які відбивають світло в темряві. Вони допомагають побачити пішохода у нічний час. Вам не буде нудно, навпаки, кропивничани, ви зануритеся у казкову атмосферу, яку зробите за допомогою рук і натхнення. 
     
     
    Хор Верьовки: Різдво іде по світу
    Коли і де: 13 січня о 18:30 у залі Кіровоградської обласної філармонії
     
    У цей день можна насолодитися духовною музикою від національного заслуженого академічного народного хору України імені Г.Г. Верьовки. Хор відомий своїми талановитими виконавцями не тільки в Україні, а й поза її межами, тому не гайте часу! Квитки можна купити у залі Кіровоградської обласної філармонії.
     
     
    Коли і де: 15 січня о 18:30 у залі Кіровоградської обласної філармонії
     
    Різдво закінчилося, але концерти все ще продовжуються. Кропивничани, зимова фантазія знову завітала до нашого міста. У заході беруть участь Муніципальний молодіжний жіночий хор "Сріблясті голоси" та камерний оркестр "Концертіно". 
     
     
    Коли і де: 17 січня у ресторані "Парадіз"
     
    Кропивницький, чи можна пропустити таку подію? Звичайно - ні! Це олдскульна музика, яка торкнеться ваших сердець. Багато хто з нас наспівував пісні цієї групи, а сьогодні вони тут - у нашому місті. Гурт презентує свої нові хіти, а після концерту на вас чекає запальна та безкоштовна дискотека, тому готуйтеся! 
     
     
    Коли і де: 17 січня о 18:00 у книгарні "Є"
     
    Історія завжди з нами. Здається, 1920 рік мав дати поштовх українцям залишити свою легковірність та недалекоглядність у минулому. На жаль, уроки цього року так і не були вивчені. Чому? Як діяти сьогодні, у 2020 році? Про це все можна дізнатися від історика Юрія Митрофаненка у рамках проекту "Lectorium". Не будьте байдужими до своєї держави. 
     
    Коли і де: 18 січня з 15:00 до 18:00 на провулку Васильківський, Кропивницький
    Засумували? А ось і Маланка до вас завітала. Просто неба гулятиме Маланка із козою та компанією, а також презентація зимових видів спорту від майстрів своєї справи. Гості свята дізнаються, чим такі чудові лижі та сноуборди, а також яким може бути зимовий велосипедний спорт.
    На завершення відбудеться спалення дідуха, а протягом свята всіх зігріватиме веселющий глінтвейн, будуть розіграші та чудовий зимовий настрій і все це на свіжому повітрі!
    На святі працюватиме фудкорт, де ви зможете смачно перекусити, а у теплому приміщенні центру поруч паралельно відбуватимуться майстер-класи для дітей.
     
     
    Коли і де: 19 січня о 16:00 у Кіровоградському українському академічному музикально-драматичному театрі імені М.Л. Кропивницького
     
    Це феєрична комедія, у якій офіцер спецназу, бандит, музикант і банкрот назавжди забувають про своє минуле життя. У кожного різна доля. У них немає роботи та грошей, тому єдина надія - елітне чоловіче стриптиз-шоу. Ніхто з них ніколи цим не займався, але це останній шанс, де можна отримати хороший прибуток. Що чекає їх у майбутньому? Не витрачайте можливості, а приходьте дізнатися долю цих чоловіків.