Навчальні заклади Кіровоградщини потребують 11 вчителів

  • 11 січ. 2020 16:10
  • 946
    • Новина Навчальні заклади Кіровоградщини потребують 11 вчителів Ранкове місто. Кропивницький
     
    Професія вчителя належить до однієї з найдавніших. Праця вчителя складна, важка і надзвичайно відповідальна. У кожного учня представник вчительської професії вкладає свої знання, досвід, набутий роками, а також часточку своєї душі.
    Сьогодні навчальні заклади області потребують одинадцять вчителів. Зокрема, потрібні вчитель закладу загальної середньої освіти, вчитель-логопед, вчитель-дефектолог та інші. 
     
    Своїм медичними працівникам роботодавці Кіровоградщини готові платити від «мінімалки» (4 723 грн) до 6763 гривень.
    Фахівці-педагоги потрібні у Благовіщенському, Добровеличківському, Знам'янському, Кропивницькому, Маловисківському та Петрівському районах Кіровоградщини.
     
    Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр»
    Благовіщенської районної ради Кіровоградської області
    Вчитель-реабілітолог - 6 763,00
    Проводити діагностичну оцінку фізичного розвитку дитини з обмеженими освітніми потребами, визначає півень її загального розвитку.
     
    Комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр»
    Добровеличківської районної ради Кіровоградської області
    Вчитель-дефектолог - 900,00
    Проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини з особливими освітніми потребами, проведення корекційно-розвиткових занять з розвитку мовлення.
     
    Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 ім. Т. Г. Шевченка
    Знам'янської міської ради Кіровоградської області
    Вчитель закладу загальної середньої освіти - 4 800,00
    Забезпечує належний рівень підготовки учнів школи з англійської мови, який відповідає вимогам державного освітнього стандарту.
     
    Комунальна установа «Знам'янський інклюзивно-ресурсний центр Знам'янської міської ради»
    Вчитель-дефектолог - 5 108,40
    Планує і здійснює навчальну, виховну, корекційну, компенсаційну, реабілітаційну роботу з дітьми, які мають вади у фізичному або розумовому розвитку. Вивчає і фіксує динаміку розвитку дітей, виробляє оптимальну педагогічну стратегію, проектує шляхи навчання, виховання, реабілітації та соціальної адаптації кожної дитини. Наявність попереднього медичного огляду.
     
    Комунальний заклад «Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю Фортечної районної у місті Кропивницькому ради»
    Вчитель-логопед - 5 220,00
    Проводить виховну, корекційну роботу з дітьми, які мають вади у фізичному або розумовому розвитку, ведення занять з дітьми по виправленню дефектів усної і писемної мови. Ведення логопедичної документації. Стаж роботи від 1 року. Доплата за педагогічний стаж. При прийомі на роботу проходження медичного огляду.
     
    КЗ «Навчально-виховне об'єднання «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів №1 - дитячий юнацький центр «Перлинка»
    Вчитель закладу загальної середньої освіти - 5 000,00
    Вчитель англійської мови. Стаж роботи за професією від 1 року. При прийомі на роботу проходження медичного огляду.
    Вчитель закладу загальної середньої освіти - 3 542,00 Вчитель інформатики. Працювати за індивідуальним графіком на 0,75 ставки. Без вимог до стажу роботи. При прийомі на роботу проходження медичного огляду.
     
    Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4 Кіровоградської міської ради Кіровоградської області
    Вчитель закладу загальної середньої освіти - 4723,00
    Вчитель англійської та німецької мов. Без вимог до стажу роботи. При прийомі на роботу проходження медичного огляду.
     
    Відділ освіти Маловисківської РДА 
    Вчитель закладу загальної середньої освіти - 4 743,70
    Копанська загальна середня школа I-II ступенів. Вчитель хімії та біології. Вакансія для працевлаштування осіб з інвалідністю.
     
     
    «Інклюзивно-ресурсний центр  Маловисківської районної ради Кіровоградської області»
    Вчитель-логопед 5 676,00
    Обстеження дітей від 2 років, проведення корекційних занять, консультацій батьків. Розробляє і вдосконалює навчально-корекційні програми.  Планує і здійснює навчально-корекційну роботу з дітьми, які мають вади у мовленні, з урахуванням характеру  порушень, вікових, індивідуальних особливостей дітей. Вивчає та фіксує динаміку розвитку дітей.
     
    Відділ освіти Петрівської РДА 
    Вчитель закладу загальної середньої освіти - 4 750,00
    Ганнівська ЗОШ І-ІІІ ступенів. Практичний психолог. Здійснює професійну діяльність спрямовану на збереження психологічного, соматичного і соціального стану учнів у процесі виховання та навчання в школі.
     
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості