Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно підвищити свої навички володіння ПК

  • 10 січ. 2020 15:11
  • 777
    • Новина Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно підвищити свої навички володіння ПК Ранкове місто. Кропивницький
     
    Знання комп'ютера потрібно при влаштуванні практично на будь-яку посаду. Якщо раніше володіння ПК на рівні користувача вважалося істотним плюсом і конкурентною перевагою, то тепер це стає такою ж природною вимогою, як вміння читати і писати. Часто необхідні знання не тільки Word і Excel, а більш складних програм.
     
    У січні поточного року обласний центр зайнятості має можливість навчити, на базі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, безробітних громадян за професією «Користувач ПК: офісні технології та інтернет». Навчання розпочинається з 13 січня поточного року, термін навчання – 2 місяці.
     
    Умовами до направлення на навчання є:
    повна загальна середня або професійно-технічна освіта;
    повноліття (не менше 18 років);
    медична довідка з допуском до професії.
     
    Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
     
    Якщо вас зацікавила вказана професія, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.
    Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou
     
     
    Відділ організації профнавчання
    Кіровоградського обласного центру зайнятості