"Плазма" в нормі. Надзвичайники перевіряють стан торгівельних закладів у Кропивницькому

  • 9 січ. 2020 14:45
  • 1498
    • Новина «Плазма» в нормі. Надзвичайники перевіряють стан торгівельних закладів у Кропивницькому Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому тривають перевірки стану пожежної безпеки у навчальних та торгівельних закладах, гуртожитках, дитячих садочках, школах, професійно-технічних і вищих навчальних закладах, місцях великого скупчення людей. Про це повідомляє журналіст «Утреннего города».
     
    Сьогодні, 9 січня, інспектори Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели перевірку та тренування у випадку пожежі у торгівельному центрі "Плазма", що розташований по вулиці Соборній.
     
    У результаті скерованих дій відвідувачі та робітники закладу евакуювались з приміщення протягом десяти хвилин, що є нормою в такій надзвичайній ситуації. 
     
     Також у процесі перевірки відпрацювали порядок дій у разі виникнення надзвичайної ситуації, а пожежно-рятувальні підрозділи проводять тренування гасіння умовної пожежі та евакуації людей з приміщень.
     
    Як зазначає Головний інспектор Кропивницького міськрайонного відділу УДНС  Ірина Пересунько, за дорученням прем’єр-міністра України Олексія Гончарука тривають позапланові перевірки навчальних закладів. Персонал має знати, як поводитися під час пожежі, як евакуйовувати людей у випадку загоряння.
     
    Олена Скочко