У Кропивницькому сорокарічний чоловік відкрив нарколабораторію

  • 9 січ. 2020 10:30
  • 799
    • Новина У Кропивницькому сорокарічний чоловік відкрив нарколабораторію Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому правоохоронці припинили діяльність нарколабораторії.
     
    Працівники управління протидії наркозлочинності поліції області, за процесуального керівництва прокуратури області, викрили 40-річного місцевого мешканця у виготовленні та зберіганні наркотичних засобів.
     
     
    - Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання чоловіка вилучили близько 300 г марихуани, 20 г амфетаміну, лабораторний посуд, хімічні речовини, прекурсори та їхні аналоги, що використовуються для виготовлення психотропної речовини – амфетамін, - розповів начальник управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області Сергій Дорофеєв.
     
     
    За результатами експертизи за цими фактами буде прийнято рішення щодо притягнення особи до кримінальної відповідальності за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів без мети збуту), ст. 311 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) та ст. 313 (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням) Кримінального кодексу України.
     
     
    Чоловік вже був раніше судимий за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків.
     
    Якщо вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095-189-43-50, на електронну пошту: кirovohrad@antidrug.gov.ua або безпосередньо до управління, що розташоване за адресою: м. Кропивницький, вул. Віктора Чміленка, 41. Конфіденційність гарантується.
     
     
    Управління протидії наркозлочинності
    поліції Кіровоградської області