Мати двох дітей та гвалтівник. Підозрюваних у вбивстві дівчат затримали в Одесі (ВІДЕО)

  • 8 січ. 2020 15:35
  • 5540
    • Новина Мати двох дітей та гвалтівник. Підозрюваних у вбивстві дівчат затримали в Одесі (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    6 січня в Одесі на залізничному вокзалі затримали підозрюваних у вбивстві двох дівчат у Києві. Затримана жінка – уродженка Добровеличківського району Кіровоградської області, її ймовірний спільник – із Волині.
     
     
     
    Як  повідомляє прес-служба поліції Києва, чоловіка і жінку за орієнтуванням затримали місцеві поліцейські та передали слідчо-оперативній групі київської поліції для проведення слідчих дій.
     
     
    Їх підозрюють у вбивстві двох дівчат 19-ти та 16-ти років, що сталося 4 січня по вулиці Кирилівській у Києві. Їхні тіла з ознаками насильницької смерті власниця квартири виявила у шафі.
     
    Наразі із підозрюваними, яких затримали у порядку ст. 208 Кримінально’го процесуального кодексу України, проводяться слідчі дії у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
     
    Як повідомляє ТСН, 19-річна підозрювана родом із Кіровоградщини, мати двох дітей, а 34-річний спільник відбував покарання за згвалтування.
     
     
     
    ВІДЕО каналу ТСН