Жінку з Кіровоградщини підозрюють у вбивстві дівчат у столиці (ФОТО)

  • 8 січ. 2020 13:55
  • 2749
    • Новина Жінку з Кіровоградщини підозрюють у вбивстві дівчат у столиці (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Стало відомо, що жінка, підозрювана у вбивстві дівчат у столиці, родом з Кіровоградської області, Добровеличківського району.
     
    У суботу, 4 січня, в Подільському районі Києва за адресою вулиця Кирилівська, 127 господиня квартири прийшла приймати житло у орендарів і стала свідком страшної картини. У шафі на балконі були закриті два трупа.
    Про це пише сайт Інформатор
     
    Виявилося, що це - дві дівчини. Одне з тіл було пов'язано скотчем. На місце терміново виїхала патрульна поліція і слідчі.
     
    Жінка здавала квартиру подобово. Останній раз її орендували хлопець і дівчина 31 грудня. Мешканці повинні були здати її 4 січня, але коли господиня зайшла в квартиру, то побачила на балконі в шафі два трупа, що лежать один на одному. Близько 16:30 вона подзвонила в поліцію.
     
     
    Ноги загиблої були замотані скотчем. На тілі обох знайшли ознаки насильницької смерті. Попередньо, це колото-різані рани. Що сталося в квартирі в період її останньої здачі, встановлюють правоохоронці. Також є інформація, що 3 січня хлопець, який орендував квартиру, надіслав смс і повідомив, що вони з'їдуть раніше.
     
    На місці працюють слідчі головного управління. Поліція шукає докази і встановлює можливих підозрюваних.
     
    За даними Київ Оперативний, за вчинення злочину розшукуються двоє підозрюваних. Бершацька Єлизавета Василівна, 2000 року народження. Вона родом із села Липняжки, Добровеличківського району Кіровоградської області.
     
    Це Ксьондзик Сергій Дмитрович, 1985 року. Він народився у селі Любитів, Ковельського району Волинської області.