На Кіровоградщині зайнялися магазин та лазня

  • 8 січ. 2020 11:02
  • 693
    • Новина На Кіровоградщині зайнялися магазин та лазня Ранкове місто. Кропивницький
     
    Минулої доби вогнеборці приборкали дві пожежі різного характеру. Про це пише управління ДСНС України Кіровоградської області.
     
    Впродовж доби пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області двічі залучались на гасіння пожеж різного характеру. 
     
    Так, 7 січня о 22:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що сталася пожежа на території приватного домоволодіння за адресою: вулиця Сковороди Світловодську. На місце події направили пожежно-рятувальний підрозділ. Як з’ясувалось, на території приватного домоволодіння горять домашнх речі, кухонні меблі та  оздоблення стін лазні. О 22:30 пожежу локалізували та о 22:52 – ліквідували. До гасіння залучалось вісім чоловік особового складу та дві машини 17-ї Державної пожежно-рятувальної частини Світловодська.
     
    Вже 8 січня о 02:31 стало відомо про пожежу домашніх речей, побутових приладів та оздоблення стін в приміщенні магазину по вулиці Лесі Українки села Межирічка Голованівського району. О 02:51 вогнеборці локалізували та о 03:15 ліквідували пожежу. На гасіння пожежі залучались чотири чоловіка особового складу та одна машина 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини Голованівська.
     
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.