Кропивницький: Хто першим народився у новому році? (ВІДЕО)

  • 3 січ. 2020 12:40
  • 1920
  •  
    Сторінку нового десятиліття роботи Міського пологового будинку Кропивницького розпочала своїм народженням дівчинка. Вона народилась не в саму новорічну ніч, однак першою у 2020 році, вже 1 січня по обіді. Немовля за прогнозами лікарів очікували 2 січня, однак дитина виявила бажання з’явитися раніше. Медичний персонал кропивницького пологового будинку говорить, робота закладу не залежить від свят, тож просто радіють народженню здорових діток. Про те, як розпочався новий рік у закладі, де точно знають що таке щастя, дивіться у сюжеті Суспільне UA: Кропивницький
     
    Кропивничанка Ірина Врадій народила хлопчика 31 грудня. Ім’я сину не обрала. Новий Рік святкувала у палаті з мамою. Каже, що хотіла народити у 2020 році.
     
    - Трішечки засмутилась, та що ж зробиш. Просто 31 грудня всі готуються до святкування Нового року. І ніхто, можливо, не приходитиме поздоровляти з Днем народження.
     
    За словами головної медичної сестри Міського пологового будинку Світлани Федотової, заклад працює цілодобово.
     
    ”Кожної доби чергує три лікаря-акушера-гінеколога, два анестезіолога і два неонатолога. Інший медичний персонал – середній і молодший – також працює і в період свят”.
     
    31 грудня та 1 січня у Міському пологовому будинку народилось четверо дітей.