Роботодавці Кіровоградщини потребують працівників для швейної галузі

  • 28 груд. 2019 15:40
  • 938
    • Новина Роботодавці Кіровоградщини потребують працівників для швейної галузі Ранкове місто. Кропивницький
     
    Професії швейної галузі входять до п’ятірки професій, що користуються найбільшим попитом на сучасному ринку праці. Це й не дивно, адже потреба у таких фахівцях постійна і має тенденцію до зростання.
     
    Сьогодні роботодавці області потребують 46 працівників за професією «швачка». Майстри голки та нитки потрібні у Долинському, Кропивницькому, Новоукраїнському та Олександрійському районах Кіровоградщини.
     
    Серед роботодавців, які потребують фахівців швейної майстерності: ПрАТ «Швейна фабрика «Зорянка», ТОВ «Дрім Отте», ТОВ «Швейне виробництво «Мрія Є», ТДВ «Швейна Фабрика «Україна», ТОВ «Катеринославські меблеві майстерні», ФОП Лубенець Олег Володимирович та ін.
    Своїм підлеглим роботодавці пропонують від 4 180 грн до 7000 грн на місяць.
     
    Також відкритою є 1 вакансія термообробника швацьких виробів у ПрАТ «Швейна фабрика «Зорянка».
     
    Якщо Вас зацікавили запропоновані вакансії, але ви не маєте відповідної освіти, за сприяння служби зайнятості Ви маєте можливість пройти профнавчання та опанувати затребувану на ринку праці професію. Для цього Вам необхідно звернутися до центрів зайнятості або філій обласного центру зайнятості за місцем Вашого перебування.
    Нагадаємо, якщо у Вас є бажання ознайомитись з різноманіттям вакансій Кіровоградщини та України загалом запрошуємо відвідати сайт Кіровоградського обласного центру зайнятості: https://kid.dcz.gov.ua/
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості