Легкоатлети з Кропивницького гідно представили місто на Всеукраїнських змаганнях

  • 25 груд. 2019 12:15
  • 1350
    • Новина Легкоатлети з Кропивницького гідно представили місто на Всеукраїнських змаганнях Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кропивницькі легкоатлети гідно представили місто на Всеукраїнських змаганнях серед вихованців ДЮСШ і СДЮШОР. Про це пише сайт міської ради.
     
    Цими вихідними, 21 та 22 грудня, у Черкасах проходили Всеукраїнські змагання з легкої атлетики серед вихованців спортивних шкіл.
     
    Змагання зібрали біля 300 учасників із більш ніж 20 спортивних шкіл, у тому числі 32 атлети з кропивницької ДЮСШ № 2. Юна кропивницька легкоатлетка Ганна Карандукова завоювала золоту медаль в забігу на 60 м і посіла третє мiсце в стрибках у довжину. Її одноклубники: Валерiя Дмитрашко перемогла на дистанції 400 м і стала срібною призеркою з бігу на 60 м з бар’єрами, Антоніна Швець перемогла в забігу на 400 м.
     
    Олександра Скирда стала другою в потрiйному стрибку, а Олександра Грач посіла друге місце в забігу на 60 м з бар’єрами. Вікторія Фіалковська та Єгор Матвеєв стали срібними призерами на дистанції 1500 м, Валерія Сухотенко виборола друге місце в стрибках у висоту, Анастасія Машнегуца - 2 місце потрійний стрибок, Василіса Конфедератенко - 3 місце штовхання ядра.
     
    Тренують кропивницьких легкоатлетів Олена й Олександр Тесленки, Віталій Пархоменко, Ігор Шостак, Тетяна Сазоненко.