З кропивницькими медиками розрахуються до кінця року

  • 18 груд. 2019 16:31
  • 878
    • Новина З кропивницькими медиками розрахуються до кінця року Ранкове місто. Кропивницький
     
    Галузь охорони здоров'я отримала додаткові кошти на виплату зарплат медичним працівникам до кінця року. Про це пише сайт Управління охорони здоров’я Міської ради м. Кропивницького.
     
    Додаткові кошти отримала галузь охорони здоров'я міста на виплату заробітних плат медичним працівникам. Цієї суми вистачить, аби медики міста отримали виплати за відпрацьовані дні у 2019 році у повному обсязі. Рішення про збільшення зарплатного фонду галузі шляхом внесення змін у бюджеті 2019 року депутати підтримали на сьогоднішній сесії міської ради.
     
    Так, міський бюджет отримав на вказані потреби 7,6 млн грн з державного бюджету. Вказані кошти будуть розподілені між закладами відповідно до потреб, аби до кінця бюджетного року закрити питання виплати зарплат лікарям та медичному персоналу.
     
    Нагадаємо, це вже не вперше цього року міська рада перерозподіляє кошти на заробітний фонд медичної галузі. Це пов'язано з тим, що передбачені обсяги коштів у бюджеті від початку не відповідали потребам галузі, тобто були значно меншими.