Кропивницький: Депутати Новенської селищної ради саботують рішення громади про приєднання до міста (ВІДЕО,ФОТО)

  • 17 груд. 2019 14:55
  • 1069
    • Новина Кропивницький: Депутати Новенської селищної ради саботують рішення громади про приєднання до міста (ВІДЕО,ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 17 грудня, на сесії у Новенській селищній раді зареєструвалися сім депутатів. Про це повідомляє журналістка "Утреннего города".
     
    Сесія повинна була розпочатися о 14:00, але більша частина депутатів не прийшла. Жителі чекають їх біля Новенської селищної ради. Намагаються додзвонитися до депутатів, але ніхто з них не бере слухавку. Частина депутатів буцімто захворіли. 
     
    На сесії першочерговим питанням стоїть приєднання до Кропивницького. Якщо депутати не проголосують за приєднання селища Нового до обласного центру, то фінансування селища не буде включено у бюджет Кропивницького на 2020 рік під час сесії Міської ради м. Кропивницького, яка має відбутися вже завтра, 18 грудня.
     
    Активісти селища Нового обурені: "Нас не вважають за людей?" Вони вважають, що все було куплено.
     
    Наразі люди хочуть викликати поліцію та заблокувати рух на дорозі в знак протесту.
     
    - Ідіть і шукайте депутатів! Ви - голова селищної ради. Ви - брехун. Люди жалкують, що вибрали Вас. Ідіть і пишіть заяву на звільнення. Ганьба такому депутату. Ми заблокуємо селищну раду і Ви, Сергію Павловичу, не зможете сюди ввійти, - звертається до голови селищної ради жителька селища Нового.
     
    Христина Ковалевська