Кіровоградщина: Поліцейські оперативно затримали чоловіка за угон авто

  • 17 груд. 2019 09:53
  • 795
    • Новина Кіровоградщина: Поліцейські оперативно затримали чоловіка за угон авто Ранкове місто. Кропивницький
     
    До Гайворонського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що невідома особа  викрала авто марки NISSAN-BLUEBIRD, який був припаркований біля під’їзду багатоквартирного житлового будинку у Гайвороні.
     
    У результаті вжитих заходів працівники сектору реагування патрульної поліції «по гарячих слідах» встановили особу громадянина, причетного до вчинення угону.
     
    - Ним виявився 22-річний місцевий житель, який перебував у розшуку за підозрою у скоєнні подібних злочинів та переховувався від органів слідства з метою ухилення від кримінальної відповідальності.
     
    Чоловіка розшукали в одному з сіл на Вінниччині. Викрадений автомобіль поліцейські виявили на території сусідньої області.  
    Підозрювану особу затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та вирішується питання щодо обрання стосовно громадянина запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - розповів начальник Гайворонського відділу поліції В’ячеслав Пономаренко.
     
    Досудове розслідування, розпочате у рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, триває.
     
    Гайворонський відділ
    поліції Кіровоградської області