Три пенальті, дві червоні: як «Олександрія» зіграла в УПЛ

  • 16 груд. 2019 18:48
  • 793
    • Новина Три пенальті, дві червоні: як «Олександрія» зіграла в УПЛ Ранкове місто. Кропивницький
     
    У рамках 18 туру УПЛ, «Олександрія» провела матч з «Дніпром-1». 
    Про це повідомляє журналіст «Утреннего города». 
     
    «Олександрія» підійшла до гри після виступу у Лізі Європи проти бельгійського «Гента». Також у гостей матчу відбулися кадрові заміни. 
    Перший тайм пройшов за переваги олександрійців, які провели кілька атак, проте голкіпер не дав нашим землякам відкрити рахунок. Натомість дніпряни намагалися відігравати в контратаках, проте ворота «Олександрії» в першому таймі лишилися «сухими».
     
    У другому гра почала вирівнюватися і господаря поля почали також проводити небезпечні атаки. Команда з Кіровоградщини також намагалася не відставати, провівши кілька атак. Проте рахунок лишався незмінним аж до 78 хвилини. Коли після удару м’яч влучив у руку Лопирьонку в межах штрафної і арбітр назначив пенальті у ворота господарів, показавши захиснику червону картку. 
     
    Третьяков же вдало пробив пенальті, відкривши рахунок у грі. 
    Дніпряни не здавалися до останніх хвилин матчу і під кінець другого тайму отримали можливість пробити одинадцятиметровий у відповідь, який вдало реалізував Станіслав Куліш. 
     
    Гості все ж хотіли не втрачати перевагу у кількості і пішли в атаку. Й спершу за фол проти Лучкевича суддя видав ще одну черву гостям: на цей раз відзначився Назаренко. Потім після закидання до штрафної, Папа Гує порушив правила проти гравця «Олександрі» і суддя призначив друге для гостей пенальті у цьому матчі. Його вдало реалізував Максим Третяков, зробивши рахунок остаточним, 1:2. 
     
    Після першої половини сезону УПЛ 2019-2020, Олександрія зайняла п’яту сходинку в турнірній таблиці. Від срібла, яке зараз займає київське «Динамо», її відділяє різниця в три очки.
     
    Нікіта Шендеровський