ELVORTI «НАРОДНИЙ БРЕНД 2019»

  • 16 груд. 2019 16:12
  • 1755
    • Новина ELVORTI «НАРОДНИЙ БРЕНД 2019» Ранкове місто. Кропивницький

     

    Компанія «Ельворті» провідний виробник сільськогосподарської техніки в Україні отримала перемогу у конкурсі «НАРОДНИЙ БРЕНД 2019» в номінації "Сільськогосподарська техніка, обладнання". Перемога у конкурсі та присвоєння відзнаки "Народний бренд" - це вираз найвищої довіри мешканців міста. Отримати таку нагороду справжнього народного обрання - це фантастично. 
     
    18 років в Україні проходить голосування "Народний бренд", у нашому місті захід пройшов вдруге, участь у конкурсі взяли понад 700 компаній та торговельних марок.
    Конкурс «Народний Бренд» створює чесний народний рейтинг підприємств нашого міста.
     
    Цього року, голосування розпочалося 1 жовтня й тривало до 31 листопада включно. 3 грудня, після підрахунку голосів, переможці врешті були визначені. Народний бренд 2019 року відзначився напруженою боротьбою серед учасників голосування. Близько 6 тисяч містян віддали голоси за найкращі підприємства, і це ще раз підкреслює визнання конкурсу «Народний Бренд» і престижність участі в ньому. Серед всіх, хто проголосував, було розіграно планшет методом випадкового відбору, а всі компанії-переможці презентували учасникам голосування заохочувальні призи. 
    Щиро дякуємо організаторам та всім, хто приймав участь в голосуванні. Дякуємо всім людям, що проголосували і обрали «Ельворті» найкращим виробником сільгосптехніки серед 11 номінантів.
    Чекаємо наступного року на «Народний бренд 2020»!