Де розважитись у Кропивницькому на цьому тижні?

  • 16 груд. 2019 13:10
  • 786
    • Новина Де розважитись у Кропивницькому на цьому тижні? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вистава «Моїй мамі сто років», свято Миколая, відкриття новорічної ялинки, конкурс «Містер факультету історії та права», прем’єра фільму «Чорне Різдво» та багато інших заходів, які неможливо пропустити!
     
    Пропоную ознайомитись з афішею цікавих подій Кропивницького за версією «Первой Городской газеты».
     
    Нарешті наближаються Різдвяні свята. Цей тиждень обіцяє бути казковим, мрійливим і дивним. У Кропивницькому відбудеться відкриття новорічної ялинки, вихід фільму «Чорне Різдво», відзначання казкового свята до Дня Святого Миколая, прем’єра вистави «Моїй мамі сто років» та зимове шоу «Таємниця четвертого королівства».
     
    Афіша 17-22 грудня
     
    Конкурс "Містер факультету історії та права"
    Коли і де: 17 грудня в актовій залі Педагогічного університету імені Володимира Винниченка
    Ви думаєте тільки дівчата можуть показувати свою красу та розум? Ні, цього разу студенти факультету історії та права здивують вас не на жарт. Вони підготували запальні номери, від яких неможливо залишитися байдужим. Хлопці доведуть, що не тільки у дівчат є відчуття стилю та гострий розум. Приходьте, буде дуже весело! Вхід вільний.
     
    Святковий передноворічний ярмарок
    Коли і де: 18 грудня на площі Міської Ради міста Кропивницького
    Кропивницький, поспішайте! 18 грудня у місті розпочнеться магічна ярмарка до Дня Святого Миколая. Містяни можуть придбати новорічні прикраси та іграшки, смаколики, святкові атрибути та багато інших чудернацьких речей. Все за доступними цінами. 
     
    Коли і де: Книгарня «Є»
    Сто років тому свято було найбільш очікуваним та приємним для дітей. Можливо, ви хочете дізнатися таємницю цього свята? Які його християнські корені і традиції святкування в інших країнах? Про все це ви, кропивничани, можете поговорити з викладачем Києво-Могилянської академії - Катериною Грищенко. 
     
     
    Коли і де: 19 грудня у кінотеатрі «Портал»
    Нарешті скоро Новий рік. Чому б не піти насолодитися загадковим фільмом зі своїми друзями чи батьками? У легендарному Коледжі Хоуторна із двохсотрічною історією закінчився черговий семестр і почалися канікули. На носі Різдво, для молоді це час для відмінних відпадних вечірок, моря алкоголю та безладних зв'язків. Деяким дівчатам із сестринства в гуртожитку стає не так весело, коли одна студентка пропала безвісти. На полювання вийшов загадковий чоловік у чорній масці, який планує знищувати дівчат одну за одною. Із кожним новим убивством вони задаються питанням, а кому з хлопців можна взагалі довіряти? Хто би не стояв за всім цим, дівчата не планують ставати його жертвами. 
     
    Українська дискотека до Дня Святого Миколая
    Коли і де: 19 грудня в готелі «Zirka» о 19:00
    Віддай борги минулому рокові! Клич друзів на магічну вечірку та насолоджуйтеся музикою. Вартість квитка всього 19 гривень. Символічно, чи не так!? У цей казковий день можна забути про всі проблеми і чекати дива разом із коханим чи друзями на драйвовій дискотеці.
     
     
    Вистава «Моїй мамі сто років»
    Малу - жителька Парижу, якій виповнюється сто років. Її життя яскраве: вона пережила кохання та зраду, злети та падіння, радість і смуток. Малу вже багато років не бачила своїх друзів. Що чекає жінку у її ювілей? Від прекрасної комедії Мішель Лоранс ви точно будете у захваті! 
     
     
    Коли і де: 20-30 грудня у залі Кіровоградської обласної філармонії
    Кропивницький! Забудьте про свої проблеми та пориньте у справжню казку, які подарують вам більше ста талановитих дітей Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості та артисти Київського державного цирку. Буде неперевершено! 
     
    Христина Ковалевська