Кропивницький: Як почувається малюк, якого підкинули до дитячої лікарні

  • 15 груд. 2019 09:42
  • 1512
    • Новина Кропивницький: Як почувається малюк, якого підкинули до дитячої лікарні Ранкове місто. Кропивницький
     
    За чотири дні кропивничани зібрали для новонародженого хлопчика підгузки, пелюшки, одяг та взуття. Малюка залишили у підвалі хірургічного корпусу дитячої обласної лікарні. Суспільному про це розповіла завідувачка відділення інтенсивної терапії новонароджених Ірина Козловська.
     
    Про це повідомляє Суспільне UA
     
    Немовля лікують у відділенні інтенсивної терапії новонароджених. Годують вісім разів на добу. Малюк щоразу з'їдає по тридцять грамів молочної суміші - розповідає Ірина Козловська:
     
    - Дитина обстежена в повному об’ємі, є певні відхилення у здоров'ї дитини, але малюка лікують. Дитина годується із соски сумішами, ними забезпечує лікарня. Дуже багато приходять до нас людей, які приносять речі, предмети догляду, ми всім дуже вдячні, все, що принесли дуже потрібне цій дитині.
     
    Нагадаємо, новонародженого хлопчика знайшли в підвальному приміщенні хірургічного корпусу лікарні 10 грудня. За словами головного лікаря обласної дитячої лікарні Василя Хорощака, дитина була переохолоджена. Немовля у лікарні відігріли, нагодували і обстежили.