Кропивницький: Модельна агенція "Mix models" святкує перший ювілей (ФОТО, ВІДЕО)

  • 14 груд. 2019 11:10
  • 905
  •  
    Вчора, 13 грудня, відбулося святкування ювілею модельної агенції "Mix models" у залі Кіровоградської обласної філармонії.
    Про це повідомляє журналістка "Утреннего города".
     
    Модельна агенція працює вже п'ять років. Сьогодні - це найкраще агентство у Кропивницькому. 
    У холі обласної філармонії пройшла фотовиставка "Незбагненна", де були представлені роботи випускниць "Mix models".
     
    Захід почався із показу морської колекції "Аурелія" від дизайнерки Тетяни Босої, яку показали учениці та учні середньої групи.
    Також був вихід учениць старшої групи з ексклюзивними сумками від магазину "Julie".
     
    Свої вітання засновниці "Mix models" - Олені Рудковській, висловила представниця Кіровоградської торгово-промислової палати Надія Пшенична:
     
    - Пані Олено! Хочемо подякувати за спільну співпрацю. Ви вносите естетичну нотку в наші заходи та виховуєте молодь нашого регіону. Дякуємо Вам!
     
    Почесними грамотами від Управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації були нагороджені викладачі модельної агенції.
    Також Олену Рудковську привітали випускниці "Mix models".
     
     
    - Я дякую Вам за те, що дали мені старт у модельній індустрії. Пам'ятаю, як ми разом з вами і дівчатами заснували агенцію у 2014 році. Тоді я була одною із перших учениць. Дякую нашим фотографам "UkieArt" за прекрасний бук, із яким можу вільно літати за кордон і професійно працювати моделлю зі світовими агенціями! Ви - найкраща! - висловлюється випускниця Христина Ковалевська.
     
    Глядачі насолоджувалися запальними танцями від колективів "Foresight" та "Олена". Всі були у захваті від образу дівчини, який створила Ірина Лісова. Вона уособлює в собі нові відкриття.
     
    - Вже у перші дні я зрозуміла, що буде щось грандіозне. Я пам'ятаю перші установчі збори, де з дітьми підбирали робочі назви. Тоді це були тільки робочі назви, а зараз їх ніхто не згадає, бо "Mix models" мають свою енергію. Це ім'я говорить саме за себе. Те, що відбулося за ці п'ять років - грандіозно: моделі поїхали працювати за кордон, а також наші роботи друкувалися у журналах за кордоном. Це дійсно круто! - розповідає викладачка стилю Ірина Лісова.
     
     
    Свої привітання висловили партнери і друзі Олени Рудковської: Олександр Лещенко, Армандо Гукасян та Зураб Біланашвілі.
     
    - Я хочу сказати, що сьогодні велике свято - ювілей! Хочу подякувати своїм дітям. Ви - найкащі. Ми завжди вам раді! Дякую за ваші посмішки. Хочу подякувати батькам! Вони завжди з нами! Дякую всім партнерам. Ми дуже цінуємо і любимо вас. Дякую випускникам, друзям, дітям. Я хочу подякувати команді, яка працює за кулісами. Дякую за те, що ви є! - каже засновниця "Mix models" Олена Рудковська.
     
    У кінці заходу всіх учениць та учнів модельної агенції пригощали святковим тортом із надписом "Mix models 5 років".
     
    Христина Ковалевська