Кіровоградщина: Як «Олександрія» закінчила свій єврокубковий сезон

  • 14 груд. 2019 10:47
  • 947
    • Новина Кіровоградщина: Як «Олександрія» закінчила свій єврокубковий сезон Ранкове місто. Кропивницький
     
    У рамках відбору до плей-оф Ліги Європи «Олександрія» зіграла свій шостий поєдинок проти «Гента». Матч відбувся у Бельгії та закінчився перемогою господарів з рахунком 2:1.
     
    Про це повідомляє журналіст «Утреннего города».
     
    Гра почалася з пресингу господарів. На 5 хвилині вони отримали можливість пробити штрафний неподалік воріт олександрійців, проте після передачі м’яч пройшов повз ворота. А ще через дві хвилини Лоран Депуатр, отримавши пас від Романа Безуса, змістився в бік від захисника гостей і пробив у ворота, рахунок 1:0. 
    «Олексанрія» намагалася не відставати від супротивника, коли на 13 хвилині Лучкевич мав змогу зрівняти рахунок, проте не дотягнувся до м’яча. 
     
    На 16 хвилині Депуатр оформив дубль у ворота гостей, коли все той же Роман Безус віддав йому передачу головою. 
    До кінця першого тайму господарі провели ще кілька небезпечних атак, коли відзначитися могли той же Дупеатр та українець Роман Яремчук, проте збільшити відрив у бельгійської команди не вийшло.
     
    У другому таймі «Гент» почав грати від захисту, а гості навпаки почали атакувати суперника. Результат не змусив себе довго чекати і на 54 хвилині м'яч відлетів до Мірошниченка, і гравець вирішив завдати потужного удару низом метрів з тридцяти. М'яч влетів точно у нижній кут ворі, рахунок 2:1.
    Ще через хвилину гравець «Олександрії» відправив ще один м’яч у ворота суперників, проте арбітр зафіксував офсайд і не зарахував гол.
     
    Після цього матчу «Олександрія» завершує свій виступ у цьогорічній Лізі Європи на 4 місці в своїй групі. За 6 ігор, у команди з Кіровоградщини є 3 очки, завдяки двом нічиям із «Сент-Етєном» і одній нічиї з «Гентом». 
     
    Нікіта Шендеровський