У Кропивницькому привітали переможців «Народного бренду 2019» (ФОТО, ВІДЕО)

  • 13 груд. 2019 10:16
  • 1827
    • Новина У Кропивницькому привітали переможців «Народного бренду 2019» (ФОТО, ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    В Україні конкурс “Народний бренд” відбувається 18 років поспіль. У ньому беруть участь п’ять міст: Вінниця, Житомир, Хмельницький, Тернопіль і Кропивницький. Наше місто долучилося до конкурсу вже вдруге. 
     
    Переможці у 40 номінаціях “Народного бренду” вже визначені. Вчора, 12 грудня, у ресторані «Парадіз» пройшло нагородження компаній, які стали кращими у Кропивницькому. 
     
    Про це повідомляє журналістка «Утреннего города».
    У конкурсі взяли участь 747 місцевих компаній. Голосування розпочалося 1 жовтня й тривало по 30 листопада. Понад шість тисяч споживачів виразили свою довіру та підтримку компаніям.  
     
    Наші журналісти виходили наживо на сторінці “Первая городская газета”, щоб кожен охочий зміг побачити святкування й нагородження. Під час церемонії також розігрувався планшет від медіа групи “Город” та призи від компаній-переможців. 
     
    Усі деталі можна побачити на відео. 
     
     
    Довідково: 
     
    Сайт 20.ua —  це найбільший сервіс із реальними відгуками користувачів про різноманітні компанії. Іншими словами, це такий собі онлайн-довідник з усіма брендами міста, в якому міститься вся інформація: адреси, контакти, графік роботи, ціни тощо. Кожен може залишити оцінку та відгук про послуги компаній. Він діє у двадцяти містах України.  
     
    “Народний бренд” — це конкурс, в якому беруть участь усі компанії-бренди міста, які зареєстровані на сайті 20.ua у кожному місті. Є декілька номінацій: автомийка, аптека, банк, ательє, доставка води, все для домашніх улюбленців, кав’ярні, ресторан, приватна клініка/центр тощо. У Кропивницькому організатор конкурсу — медіа група “Город”.
     

     

    Летиція Курята

     

     

     

    Летиція Курята