Як кропивничани в Лігу гумору грали (ВІДЕО, ФОТО)

  • 12 груд. 2019 14:03
  • 804
  •  
    У Кропивницькому почалося змагання «Ліга гумору». Ігри пройдуть у три етапи, в яких беруть участь вісім команд.
    Про це повідомляє журналіст «Утреннего города».
     
    Змагання «Ліга гумору» проводяться вдруге. Минулого року переможцями конкурсу стала команда «Перша Перспективна». Конкурс проходить у три етапи: відбірковий тур, коли тренери обирають собі команди, півфінали та фінал. 
     
    - Було дуже цікаво взяти участь у подібних змаганнях, адже це купа емоцій та позитиву. Просто нереально приємно, коли ти виходиш на сцену і бачиш емоції людей, якім подобаються твої жарти, - розповідає учасник команди «Селяві» Максим. 
     
     
    За результатами відбору до півфіналу пройшли наступні команди: «Селяві» та «15 каратистів» (тренер Максим Зарба), «Аферисти гумору» та «Перша Перспективна» (тренер Євген Крендель), «Базара нет» та «Виключення з правил» (тренер Кирило Мельник) і «Love is» та команда-джокер (тренер Віктор Душак).
     
    - Стало дуже приємно, що вони тільки вийшли на сцену і відразу видали непоганий результат. Проте працювати їм потрібно багато над чим. Далося в знаки те, що ми обмежили їм час на підготовку. Якщо минулого року вони готувалися півтора місяці, то цього разу ми їм дали лише два тижні. Це було зроблено для того, аби вони вже на цьому етапі навчилися швидко орієнтуватися та бути готовими до подібних речей, - розповідає організатор заходу, - Юрій Тушкевський.  
     
    Півфінали пройдуть у середині лютого, а фінал організатори планують провести 1 квітня. 
     
    Нікіта Шендеровський