На «Інтері» - прем'єра італійського серіалу «Готель «Імперіал»

  • 12 груд. 2019 16:03
  • 1432
    • Новина На «Інтері» - прем'єра італійського серіалу «Готель «Імперіал» Ранкове місто. Кропивницький
     
    У неділю, 15 грудня, о 13:10 телеканал «Інтер» покаже прем'єру італійської 12-серійної драми «Готель «Імперіал» (оригінальна назва - Grand Hotel Imperial). Серіал розповідає про сімейні таємниці, які століттями приховували коридори розкішного готелю.
     
    Події картини розгортаються в 1905 році. Молодий П'єтро Нері з італійської сільськогосподарської провінції приїжджає в спа-готель, розташований в чудовій альпійській долині в Південному Тіролі. Це найрозкішніший готель в Австро-Угорській імперії: він першим був оснащений електрикою. П'єтро Нері, видаючи себе за офіціанта, розслідує зникнення своєї сестри Катерини - покоївки готелю. Незабаром він знайомиться з Адель - дочкою власниці готелю Донни Вітторії Алібранді. Владна господиня готова піти на все, щоб зберегти секрети, інтриги і злочини своєї сім'ї...
     
     
    - Готель «Імперіал» - це місце сильних пристрастей, інтриг і загадок, - каже режисер картини Лука Рібуолі. - Моїм завданням було поєднати в серіалі сучасну мелодраму і нуар. Необхідно було розповісти історію кохання і показати сили, що заважають їй. Також хотілося відобразити в кадрі красу розкішного готелю, оточеного дивовижними вершинами східних Альп. На тлі дивовижних ландшафтів більш контрастно проступає темна сторона головних героїв: їх з'їдають жадібність, ненависть і підлість... 
     
    Серіал знімали в Італії, в мальовничому Південному Тіролі. У головних ролях - Ейсебіо Франческіні, Валентина Бель, Андреа Боска, Маріон Міттерхаммер, Флавіо Резерв.
     
    Чи зможе головний герой дізнатися таємницю зникнення своєї сестри і розкрити темні секрети розкішного готелю? Дивіться в серіалі «Готель «Імперіал» - у неділю, 15 грудня, о 13:10 на «Інтері».
     
     
    «Готель «Імперіал»
    Жанр: драма
    Кількість серій: 12
    Країна: Італія
    Режисер: Лука Рібуолі
    В ролях: Ейсебіо Франческіні, Валентина Бель, Андреа Боска, Маріон Міттерхаммер, Флавіо Резерв.