Програли «всуху»: «Шахтар» вилітає з Ліги Чемпіонів

  • 12 груд. 2019 10:30
  • 631
    • Новина Програли «всуху»: «Шахтар» вилітає з Ліги Чемпіонів Ранкове місто. Кропивницький
     
    У рамках групового етапу Ліги Чемпіонів донецький «Шахтар» провів матч з «Атлантою». Гра пройшла на стадіоні «Металіст» у Харкові та закінчилася поразкою господарів з рахунком 0:3.
     
    Про це повідомляє журналіст «Утреннего города».
     
    З перших хвилин «Шахатр» тримав «Атланту» на відстані від своїх воріт, втримуючи невелику перевагу на полі. На 13 хвилині Віктор Коваленко навіть забив, проте гол не зарахували, адже VAR зафіксував офсайд з боку господарів поля. 
     
    Після цього гра зрівнялася і обидві команди мали можливість відкрити рахунок, проте перший тайм закінчився по нулям.
    Другий тайм почався з ініціативи гостей, які провели ряд атак, які не досягали успіху до 66 хвилини. Все змінилося, коли Тімоті Кастан отримав пас у штрафній гірників й обігравши Пятова, пробив у пусті ворота. Спершу суддя не зафіксував гол, проте VAR вдруге за матч зіграв не на користь українській команді, рахунок 0:1.
     
    Упродовж наступних 10 хвилин господарі намагалися перехопити ініціативу, проте створювати моменти у них не вдавалося. Все стало набагато гірше, коли на 77 хвилині гри Додо отримав червону картку за відмашку в обличчя гравця «Аталанти».
    Перевага у кількості не змусила себе довго чекати і на 80 хвилині «Аталанта» збільшила рахунок на свою користь до 0:2. Руслан Маліновський віддав гольову передачу до нашої штрафної, а Пасаліч пробив у ворота. 
     
    На 94 хвилині матчу, після помилки Тараса Степаненко, Госенс пробив у ворота, зробивши рахунок остаточним.
    Після поразки «Шахтар» покидає Лігу Чемпіонів та відправляється до 1/16 Ліги Європи.  
     
    Нікіта Шендеровський