У Кропивницькому громадянам з інвалідністю пропонували вакансії

  • 9 груд. 2019 17:17
  • 1072
    • Новина У Кропивницькому громадянам з інвалідністю пропонували вакансії Ранкове місто. Кропивницький
     
    Днями у Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості для підприємств, що мають потребу в укомплектуванні вільних робочих місць для громадян з інвалідністю, пройшов ярмарок вакансій.
     
    Серед підприємств: Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр ім. М. Л. Кропивницького, ПрАТ «Швейна фабрика «Зорянка», ЗАТ «РУР Груп С.А.», ТОВ «Ноксен», ПП «Рубіж-Україна-В», ПП «Центр-Еліт», ТОВ «Фейсер», ТОВ «ТД «Агроліга», ТОВ «Швейне виробництво «Мрія Є», ТОВ фірма «Куртаж», представництво «КІМАКР АЕМ ЛТД» та ін. Загалом було представлено понад 40 вакансій за 26 професіями.
     
    Ярмарок вакансій відвідали понад 70 шукачів роботи, які мали можливість безпосередньо від роботодавців отримати повну інформацію щодо запропонованих вакантних робочих місць, з’ясувати конкретні вимоги до претендентів, скласти та залишити своє резюме, домовитися стосовно співбесіди з роботодавцем тощо.
     
     
     
    Відвідувачі ярмарку вакансій отримали для себе чимало корисної інформації, пов'язаної з працевлаштуванням, та мали можливість поспілкуватися з представниками роботодавців. 
     
    За результатами проведення заходу 15 шукачів роботи виявили зацікавленість та бажання ознайомитися з умовами праці на підприємстві. 
     
    - Мене запросив центр зайнятості, та й сам я прагну знайти роботу – поки що не вдалося, бо маю серйозні обмеження за станом здоров’я, але в майбутньому планую все одно працювати, – поділився враженнями від заходу Сергій Д. Інша учасниця ярмарку вакансій Людмила О. розповіла, що відвідала цей захід, адже має велике бажання працювати: «Сьогодні роботодавець зацікавився моєю кандидатурою, думаю у мене з’явився реальний шанс».
     
    Учасники ярмарку вакансій, як зі сторони роботодавців, так і зі сторони шукачів роботи, підтвердили необхідність проведення подібних заходів.
     
    Лариса Мороз, начальник відділу взаємодії з роботодавцями 
    Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості