Кіровоградщина: "Олександрія" розгромила "Ворсклу" на виїзді

  • 9 груд. 2019 12:00
  • 708
    • Новина Кіровоградщина: «Олександрія» розгромила «Ворсклу» на виїзді Ранкове місто. Кропивницький
     
    У рамках 17 туру УПЛ «Олександрія» провела матч з полтавською «Ворсклою». Гра відбулася на стадіоні «Ніка» та закінчилася перемогою господарів з рахунком 3:0.
     
    Про це повідомляє журналіст «Утреннего города».
     
    З перших секунд олександрійці почали атакувати полтавчан, заробивши штрафний вже на першій хвилині матчу. Дмитро Гречишкін пробив у правий кут воріт, проте голкіпер вчасно відреагував на це, відбивши м’яч.
     
    На 19 хвилині гарний момент був у Лучкевича. Третьяков виконав подачу, а Валерій потужно пробив у ствір воріт. Але воротар зреагував на удар і відбив м'яч. 
    «Ворскла» отримала свій перший небезпечний момент на 22 хвилині, коли Артур пробив повз порожні ворота.
     
    Під кінець тайму обидві команди втратили ще по одній можливості відкрити рахунок, проте олександрійці промахнулися, а полтавчанам завадив голкіпер. Тайм закінчився з нульовим рахунком.
     
    У другому таймі ініціатива продовжувала лишатися на боці господарів, але реалізуватися вони не мали змоги до 58 хвилини. Тоді «Олександрія» отримала сумнівну змогу пробити пенальті. Сапай, на думку арбітра, збив у штрафному Безбородька, який потім впав. З позначки без шансів для Резника пробив Запорожан і вивів "Олександрію" вперед.
     
    Після цього гості намагалися зрівняти рахунок кількома ударами, проте він лишався незмінним до 75 хвилини. Тоді Кирило Ковалець пробив за меж штрафної, зробивши рахунок 2:0.
     
    На 85 хвилині рахунок став остаточним, коли Ковалець пробив головою після навісу в штрафну, оформивши дубль у ворота суперника.
    Після 17 туру УПЛ, Олександрія займає 5 місце в таблиці, відстаючи від бронзового призера на 3 очки.
     
    Нікіта Шендеровський