У Кропивницькому презентували колекцію вечірнього одягу (ФОТО)

  • 6 груд. 2019 14:01
  • 1091
    • Новина У Кропивницькому презентували колекцію вечірнього одягу (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Учора, 5 грудня, у Кропивницькому відбулася презентація нової колекції одягу відомої дизайнерки Ірини Бровченко. А також її подруга та колега - Ольга Фоміна презентувала аксесуари ручної роботи.
     
     
    Про це повідомляє журналістка "Утреннего города".
     
    - Назви колекцій мені завжди складно придумати. Це залежить від мого стану. Саме ця колекція називається "Відтінки чорного". На її створення надихнули наші жінки та все, що мене оточує у світі. Я захоплююся справжніми жінками: відкритими та природніми. Мої колекції не народжуються у певний період. Деякі елементи можуть з'являтися протягом місяця. У мене іноді буває думка, яка "зависає", але потім починається інтенсивний процес роботи. Саме цю колекцію я створювала пів року. На основі цієї колекції у мене виникають нові фішки для створення наступної. Моя задача - нести людям радість! - розповідає Ірина Бровченко.
     
    У шоурумі Ірини були представлені 30 луків, над якими дизайнерка працювала пів року. 
    Під час презентації можна було приміряти одяг та прикраси. Також гості Кропивницького насолоджувалися смаколиками та шампанським. Дизайнерка неодноразово брала участь у фешн-показах та конкурсах.
     
     
    - Раніше я брала участь у багатьох фешн-конкурсах, але зараз мої колекції створені тільки для кропивницьких жінок. Я хочу, щоб вони виглядали елегантно і стильно, - зазначає дизайнерка.
     
    Христина Ковалевська