Стендап, романтика та патріотизм: Як відіграв «Без обмежень» у Кропивницькому (ВІДЕО, ФОТО)

  • 6 груд. 2019 15:06
  • 1115
  •  
    У Обласній філармної зі своїм концертом виступив рок-гурт «Без обмежень». Про це повідомляє журналіст «Утреннего города».
     
    З перших же слів фанати змогли впізнати своїх кумирів, коли ті вийшли, вклонилися та сказали, що це був чудовий концерт і подякували всім за увагу. Після цієї невеличкої інсценізації хлопці почали свій концерт з нового альбому, який має назву «Мільярди».
     
    Посеред виступу соліст гурту Сергій Танчинець побачив маленьку дівчинку, яка стояла біля сцени, та подарував їй шоколадку, аби та не сумувала.
     
    - Я зараз бачу маленьку дівчинку біля сцени, і мені здається, що їй або нудно, або страшно. Тому, мала, тримай цю шоколадку, нехай вона розфарбує твоє життя.
     
     
    Також група привітала волонтерів і не забули про 15-тирічного хлопця, який загинув під час теракту у Харкові. Після цього музиканти також згадали Василя Стуса, пояснивши шанувальникам, чим визначна ця особистість не лише для літератури, а й для України в цілому.
     
    - Ми так сміливо говоримо зараз, тому що це не призведе до жахливих наслідків. Але Стус говорив тоді, коли за неправильне слово садили, катували, вбивали. Це був період СРСР, коли говорити про дійсність було заборонено, але його це не злякало, - розповідає фронтмен гурту.
     
    Закінчився концерт піснею «Без неї ніяк», під яку Сергій Танчинець запросив усіх дітей із залу на сцену.
     
    Нікіта Шендеровський