До Кропивницького завітає дніпровський бард Сергій Рудь

  • 6 груд. 2019 13:33
  • 852
    • Новина До Кропивницького завітає дніпровський бард Сергій Рудь Ранкове місто. Кропивницький
     
    7 грудня, у суботу, о 15 годині в Кропивницькому виступає поет, композитор і виконавець Сергій Рудь!
     
    Сергій один з керівників Бард-арт клубу (м. Дніпро), з яким клуб авторської пісні та поезії "Байгород" підтримує дружні стосунки з моменту свого створення.
    Сергій Рудь - представник нової хвилі в сучасній авторській пісні. Майстерно поєднуючи в своїх піснях канони жанру авторської пісні, елементи акустичного року, джазу, блюзу з сучасною поезію, він створює своє особисте музичне звучання, так званий бард-фьюжн.
     
    Лауреат та дипломант численних українських та міжнародних фестивалів авторської пісні: “Байда”, “Зимовий Есхар”, “Славутич”, “Зимова Ялта”, “Солов’їна трель”, Гран-Прі фестивалю “Автограф-2012”. Художній керівник і один з організаторів фестивалів “Співучі вітрила”, “Облака”, ведучий творчих майстерень. Пісні в жанрі авторської пісні почав писати наприкінці 90-х. Зараз, здебільшого, створює пісні на вірші сучасних українських та російських поетів, серед яких В. Ковальчук, Л. Болдов, В. Клен та ін.
     
    Захід відбудеться за адресою: вул. Тарковського, 68 (колишня Володарського, біля Преображенської церкви). Довідки за телефоном: 066 713 64 94.