Кропивницький: Міський голова пообіцяв придбати п’ять додаткових автобусів наступного року

  • 5 груд. 2019 12:01
  • 606
    • Новина Кропивницький: Міський голова пообіцяв придбати п’ять додаткових автобусів наступного року Ранкове місто. Кропивницький
     
    Міський голова зазначив, що за останні чотири роки «Електротранс» поповнився 64 новими транспортними засобами. Також, він сказав що проїзд в громадському комунальному транспорті – найдешевший в Україні, а автобуси і тролейбуси кардинально змінили ситуацію у сфері пасажирських перевезень в обласному центрі.
     
    - До мене вже ніхто не приходить на прийом з криком про те, що нічим доїхати на селище Нове, чи на Балку, чи на Балашівку. Ми зробили знакову справу - зруйнували монополію маршрутних таксі! Люди із задоволенням пересіли у комфортні, габаритні автобуси і тролейбуси: нові, з камерами спостереження, з кнопкою виклику поліції, - звернув увагу очільник міста.
     
    За словами очільника, наше місто одне з перших, в якому почали закупати тролейбуси з автономним ходом. Зокрема, цього року запустили ще 6 таких транспортних засобів. Також з’явилися маршрут  №5 (від проспекту Промислового до Залізничного вокзалу) та №7 (від Лелеківки до 102-го мікрорайону). 
     
    - Я вам скажу, що спочатку я наших дівчат-квартальних остерігався, бо за незадовільну роботу міського транспорту не говорили тільки ліниві. Тепер автобуси працюють чітко, зросла якість пасажирських перевезень, - поділився Андрій Райкович. - І повірте, ми не загордилися цим успіхом, а добре розуміємо, що проблем із маршрутними таксі щенемало.
     
    Також міський голова пообіцяв встановлювати нові модерзнізовані зупинки з WI-FI та розетками для заряду телефонів.
     
    Нікіта Шендеровський