Мешканцям Кіровоградщини пропонують вакансії з неповною зайнятістю

  • 4 груд. 2019 16:09
  • 850
    • Новина Мешканцям Кіровоградщини пропонують вакансії з неповною зайнятістю Ранкове місто. Кропивницький
     
    Традиційний робочий день починається о 9-й ранку і закінчується до 18.00. А що робити, якщо ранок зайнятий вихованням дитини, навчанням, роботою на півставки чи іншими потрібними та важливими справами? Або ж отримуваних на основній роботі коштів не вистачає і Ви шукаєте додаткову можливість підзаробити? У таких випадках пропонуємо розглянути варіанти офіційного працевлаштування на неповний робочий час.
     
    Наразі у базі вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості зареєстровано 45 вакансій з неповною зайнятістю. Це професії лікарів різних профілів, сестер медичних, соціальних робітників, листонош, охоронників та інше.
    У залежності від кількості робочих годин, стажу роботи претендента та специфічних умов підприємства, своїм підлеглим, які працюватимуть на неповну ставку, роботодавці Кіровоградщини пропонують від 1043 до 4149 грн на місяць.
     
    Вакансії представлені у Кропивницькому (31 вакансія), Олександрійському (6 вакансій), по 3 вакансії у Знам’янському та Маловисківському районах та по 1 вакансії у Голованівському і Петрівському районах Кіровоградської області.
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації сприяння працевлаштуванню 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості