Мати з сином утекли з Херсону до Кропивницького від домашнього тирана (ФОТО)

  • 4 груд. 2019 12:57
  • 1308
    • Новина Мати з сином утекли з Херсону до Кропивницького від домашнього тирана (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький

    У Кропивницькому Будинку Милосердя опинились мати з сином із Херсона, які пережили домашнє насильство. Про це на сторінці в Фейсбук Кропивницкий Молодежный Форум "Милосердие"розповів голова громадської організації Володимир Лебедєв.

    - Анастасія 37 років і Рома 11 років втекли від домашнього насильства з Херсона, - йдеться в повідомленні. – Чотири роки співмешканець систематично бив її і дитину, мовляв, живете в моєму домі і в моєму місті. Спочатку були квіти, цукерки а потім почались жахи. Йти було нікуди, батьки давно померли. Він не працював, все що тільки зароблялося, йшло в ломбард.

     

    Останній краплею стало, коли він почав закривати Рому в багажнику авто з метою виховання. За першим покликом він повинен був йому підпалювати сигарету і сидіти з ним під час вживання алкоголю. Через таке «виховання» хлопчик зараз приймає антидепресанти. Рідний батько Роми живе в Криму, у нього інша сім'я ...

     

    Анастасія зібрала речі і втекла. Зараз вона шукає роботу, щоб заробити грошей і почати знімати кімнату або квартиру. Жінка не має шкідливих звичок, знає англійську мову, охайна, за освітою медик.

     

    Зараз мати з сином живуть у Будинку Милосердя, допомагають по господарству. Їх забезпечили всім необхідним. Рома проходить медкомісію для надходження в школу і потроху відходить від пережитого.

    Якщо у вас будуть варіанти з приводу роботи або житла телефонуйте на Гарячу Лінію Будинку Милосердя:

    БУДИНОК ДОПОМОГИ МИЛОСЕРДЯ 26009052924615 MFO 323583 EGRPOU 39569650 ПРИВАТ-Банк

    5168742202835561 ПриватБанк

    073-007-007-8.  

    Читайте також: Поліцейська вівчарка оперативно взяла слід розбійників