Кіровоградська обласна рада відзначає 80-річчя (ФОТО, ВІДЕО)

  • 4 груд. 2019 13:00
  • 1706
  •  
    Щороку 7 грудня українці відзначають День працівника місцевого самоврядування. Тому сьогодні, 4 грудня, у театрі імені Кропивницького привітали працівників держустанов із цим святом, а також - із 80-річчям утворення Кіровоградської обласної ради.
     
    Про це повідомляє журналістка «Утреннего города». 
     
    Всіх гостей зустрічав відомими мелодіями оркестр, а також фотовиставка з короткою історією Кіровоградської обласної ради. 
     
    На початку заходу присутнім продемонстрували фільм-історію про Кіровоградську обласну раду.
     
    - Та історія, яка показана у цьому фільмі, - історія нашої Кіровоградщини. Сьогодні тут зібралась еліта регіону: голови установ, депутати, наші партнери, журналісти тощо. Вся наша велика родина - самоврядування. Нам довірили люди свою долю, і ми несемо повну відповідальність за громадян. Ми маємо зробити все, щоб реформи пройшли добре. І всі ми маємо працювати на майбутнє, - привітав присутніх голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко.
     
    Під час заходу нагородили працівників районних, селищних, обласних рад. Та три парламенти дітей та молоді, які перемогли у конкурсі «Активна генерація». Їм вручили грошові сертифікати на дві, три та п‘ять тисяч гривень. 
     
    - Ми лише продовжуємо ту добру справу, яку розпочали. У нас зараз унікальний час донести до людей ту ідею, що кожен має можливість змінювати країну. І всі мають долучатися до розвитку, - сказав під час вітального слова голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь. 
     
    На гостей очікував святковий концерт від танцювальних і музичних колективів міста.
     
    Летиція Курята