Найзатребуваніша професія Кіровоградщини. Кого потребують роботодавці області?

  • 3 груд. 2019 17:15
  • 948
    • Новина Найзатребуваніша професія Кіровоградщини. Кого потребують роботодавці області? Ранкове місто. Кропивницький
     
    За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині не вистачає професійних водіїв. 
     
    Роботодавці області потребують 82 працівників за професією «водій автотранспортних засобів». Їх готові взяти на роботу такі підприємства як ВАТ по газопостачанню та газифікації «Кіровоградгаз», ПРАТ «Кіровоградобленерго», ПП «Олікс», Філія «Олександрійська дорожньо-експлуатаційна дільниця», ДП «Кіровоградський облавтодор» (ДЕД), ВП «Знам'янське територіальне управління» філії «Центр будівельно-монтажних робіт та експлуатації будівель і споруд» та інші.
    Роботодавці Кіровоградщини готові платити водіям за роботу від «мінімалки» до 15 тисяч гривень. Таку заробітну плату вказують роботодавці під час подання вакансій до центрів зайнятості Кіровоградщини.
     
    Різниця в зарплатні пояснюється вимогами до кваліфікаційного рівня та категорії працівника, дальністю здійснюваних поїздок, стажем роботи та матеріальною відповідальністю за вантаж.
     
    Актуальними є вакансії для водіїв практично у всіх районах Кіровоградської області. Так, у Кропивницькому районі відкритими є 28 вакансій, у Долинському – 13 вакансій, 12 вільних робочих місць для водіїв у Знам'янському районі, 8 у Світловодському, 5 у Олександрійському, по чотири - у Маловоисківському та Новомиргородському районах, по дві вакансії у Новоукраїнському, Олександрівському та Петрівському районах, а також по одній вакансії у Гайворонському та Устинівському районах Кіровоградської області.
     
     
    Якщо Вас зацікавили вказані вакансії, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості, районних та міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації надання послуг роботодавцям 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості