Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно отримати освіту «Контролера-касира»

  • 3 груд. 2019 12:37
  • 1303
    • Новина Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно отримати освіту «Контролера-касира» Ранкове місто. Кропивницький
     
    У грудні поточного року обласний центр зайнятості має можливість навчити, на базі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, безробітних громадян професії «Контролер-касир».
     
    Вірогідність працевлаштування за професією «Контролер-касир» майже 100% за рахунок широкої сфери застосування. Потреба у фахівцях цієї професії постійно зростає, адже торгівля охоплює практично усі види діяльності людини. Професія контролер-касир – одна із найпоширеніших, адже більшість торговельних підприємств не обходяться без них. Від якості роботи контролера-касира залежить довіра і пошана покупців до обраного магазину.
     
    Контролер-касир повинен знати правила торгівлі, закон про захист прав споживачів, а також добре володіти правилами та етикою професійного спілкування. 
    З метoю пiдгoтoвки виcoкoквaлiфiкoвaних прaцiвникiв за цією професією нa бaзi Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти зa cприяння oблacнoгo центру зaйнятocтi. Тож для безробітних громадян з Кіровоградщини з 4 грудня рoзпoчинається нaвчaння. Курc нaвчaння тривaтиме 4,2 мicяцi.
     
    Якщо вас зацікавила вказана професія, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.
     
    Відділ організації профнавчання 
    Кіровоградського обласного центру зайнятості