«Олександрія» втрачає очки у матчі проти «Десни»

  • 2 груд. 2019 11:20
  • 677
    • Новина «Олександрія» втрачає очки у матчі проти «Десни» Ранкове місто. Кропивницький
     
    «Олександрія» (Кіровоградщина) вдруге в сезоні не змогла обіграти «Десну». Цього разу гра пройшла в Чернігові та закінчилася з рахунком 2:0.
    Про це повідомляє журналіст «Утреннего города». 
     
    Господарі мали перевагу над нашими земляками через ряд причин. Серед них травмовані гравці та дискваліфікований тренер. Ну і звісно, що матч з німецьким «Вольсфсбургом», де олександрійці показали непоганий результат, не міг пройти безслідно.
     
    З першого тайму ініціатива була на боці чернігівців, які мали кілька можливостей відкрити рахунок. Проте їм заважала то стійка, то голкіпер олександрійців. Гості у свій час не запропонували супротивникам яскравих моментів, намагаючись підійти до воріт суперника хіба з контратак.
     
    Другий тайм розпочався для «Десни» зі швидкого голу. Дмитро Хльобас на 46 хвилині пробив з меж штрафної, відкривши рахунок у матчі. Після цього гості почали більш активно атакувати, проте зрівняти рахунок у них так і не вдавалося. Навіть більше, на 60 хвилині після метушні в штрафній олександрійців, м’яч потрапив до Олександра Філіпова, який стрімко пробив у дальній кут, зробивши разунок 2:0.
     
    Вже вдруге в цьому сезоні «Олександрія» поступається «Десні». Першого разу результат 3:0 на користь чернігівців. Після 16 туру УПЛ, «Олександрія» займає 5 сходинку в «УПЛ», відстаючи від «Десни» на три очки.
     
    Нікіта Шендеровський