Кропивницький: Спортсмени-рятувальники перемогли в обласному чемпіонаті з волейболу

  • 2 груд. 2019 09:22
  • 835
    • Новина Кропивницький: Спортсмени-рятувальники перемогли в обласному чемпіонаті з волейболу Ранкове місто. Кропивницький
     
    30 листопада у Кропивницькому відбувся чемпіонат області з волейболу серед чоловічих команд.
    Участь у змаганнях взяли 8 команд, серед них – спортсмени-рятувальники Управління ДСНС у Кіровоградській області.
     
    Як зазначив тренер команди, інструктор з фізичної культури Управління ДСНС в області Олег Твердоступ, волейбол – вид спорту, правила якого вимагають зібраності та зосередженості гравців, точних і ефективних атакувальних дій кожного спортсмена. Але першочергове значення для перемоги мають згуртованість, узгодженість дій та командний дух. Так само діють рятувальники при виконанні своїх професійних обов’язків – кожен виконує належну йому функцію, але при цьому лише спільними зусиллями можна приборкати вогонь чи здолати інше лихо. Саме тому спорту та фізичній підготовці в Управлінні приділяється значна увага, а спортивні змагання допомагають рятувальникам не лише тримати відмінну спортивну форму, але й розвивають командний дух.
     
    Від Управління ДСНС у Кіровоградській області перемогу у цих змаганнях виборювали вісім гравців: В’ячеслав Сошенко, Владислав Воліхновський, Сергій Назаренко, Артем Требунський, Василь Голованов, Володимир Масленко, Володимир Яременко та Олександр Забілястий. 
     
    У фінальному поєдинку за першість змагались рятувальники і працівники Оникіївського лісгоспу. Обидві команди – дуже сильні й амбітні, тож боротьба між суперниками була доволі запеклою. У підсумку абсолютну перемогу здобули наші спортсмени, з чим ми щиро їх вітаємо та пишаємось їхніми спортивними здобутками!
     
    У ДСНС України у Кіровоградській області