У Кропивницькому шахраї видурили у пенсіонерки 30 тисяч

  • 29 лист. 2019 18:06
  • 781
    • Новина У Кропивницькому шахраї видурили у пенсіонерки 30 тисяч Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому поліцейські затримали жителів іншої області за підозрою у скоєнні шахрайства.
     
    До відділу поліції надійшло повідомлення від 76-річної пенсіонерки про те, що невідомі особи шляхом обману заволоділи її грошима у сумі понад 30 тисяч гривень.
     
    Подія сталася вночі. Один із шахраїв зателефонував місцевій жительці та, представившись працівником правоохоронного органу, повідомив, що її родичка спричинила аварію. За вирішення питання щодо непритягнення жінки до кримінальної відповідальності запропонував віддати грошові кошти, на що пенсіонерка погодилася.
     
    - Менш ніж за добу, у ході проведення оперативно-розшукових заходів, за вказаними прикметами, працівники патрульної поліції та Кропивницького відділу затримали осіб, причетних до скоєння злочину. Ними виявилися раніше судимі жителі іншої області, 34 та 44 років. У громадян знайшли речові докази кримінального правопорушення – гроші потерпілої, - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Андрій Гудіма.
     
    Осіб затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.
    Чоловіків перевіряють на причетність до скоєння аналогічних злочинів.
     
    Кропивницького відділ
    поліції Кіровоградської області