Кіровоградщина: «Олександрія» не змогла обіграти німців на власному полі

  • 29 лист. 2019 16:31
  • 866
    • Новина Кіровоградщина: «Олександрія» не змогла обіграти німців на власному полі Ранкове місто. Кропивницький
     
    28 листопада «Олександрія» зіграла п’ятий матч в Лізі Європи з німецьким «Вольсфбургом». Зустріч відбулася на стадіоні «Ніка» та закінчилася поразкою господарів з рахунком 0:1.
    Про це повідомляє журналіст «Утреннего города».
     
    Гра почалася з ініціативи гостей. Перший небезпечний момент вони створили на 13 хвилині, коли гравець «Вольфсбургу» пробив у воротаря, але той відбив м’яч перед собою, що дало змогу загострити момент. Проте крайній удар пройшов повз ворота. 
    Господарі не забарилися з відповіддю, створивши гольовий момент на 19 хвилині. Після навісу зі штрафного Шастал пробив з кількох метрів від воріт, проте потрапив у голкіпера.
    Під кінець першого тайму німці отримали можливість пробити пенальті, яке вони вдало реалізували. Ваут Вегхорст пробив у лівий кут воріт на 46 хвилині, не давши шансу воротареві господарів.
    У другому таймі олександрійці мали дві гарні можливості зрівняти рахунок. Так, на 60 хвилині матчу Євген Банада пробив повз ворота після навісу до штрафної. А через кілька хвилин Дмитро Гречишкин завдав дальнього удару за меж штрафної. Проте голкіпер лишив свої ворота сухими до кінця матчу. 
     
    Після п’ятого туру «Олександрія» займає четверте місце в своїй групі, маючи 3 очки в запасі. Навіть якщо наступного туру «Олександрія» переможе Гент, у них не буде можливості вийти з групи.
     
    Нікіта Шендеровський